Gest criminal al lui Cătălin Moroşanu în ring

Gest criminal al lui Cătălin Moroşanu în ring

Cătălin Moroşanu şi-a pierdut minţile şi i-a spart faţa unui adversar pe care l-a lovit când acesta se afla la podea. Moroşanu putea fi descalificat, dar arbitrul român l-a sancţionat doar cu un punct de penalitate.

Cătălin Moroşanu a fost vedeta Galei Local Kombat de la Craiova, care a oferit mai multe scene incredibile! Doi "grei" au rupt ringul, Hron a fost facut KO de o lovitura ilegală, Sam s-a accidentat, iar Iftimoaie şi Wilson au cazut din ring, scrie sport.ro. Moroşanu a oferit un moment tensionat în meciul cu Carter Williams: l-a lovit pe american când era la podea, după semnul arbitrului. A fost taxat de arbitrul de ring Cezar Gheorghe cu un punct de penalitate! Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.