FCM Dorohoi: Trei puncte preţioase obţinute la Galaţi

FCM Dorohoi: Trei puncte preţioase obţinute la Galaţi

FCM Dorohoi a înâlnit astăzi, 24 aprilie, în deplasare, pe cei de la FC Politehnica Galaţi. Dorohoienii au reușit să îi învingă pe gălăţeni cu scorul de 3-1.

FCM Dorohoi îşi păstrează parcursul bun şi a reuşit să obţină la Galaţi a treia victorie din acest retur de campionat. În prima repriză, meciul a fost destul de echilibrat, ambele echipe reuşind să înscrie. Scorul a fost deschis de Sandu Eduard în minutul 21, după o construcţie bună a dorohoienilor. În minutul 45, pe finalul primei reprize, gălăţenii au reuşit să restabilească egalitatea. Tabela indica la pauză 1-1.

Repriza secundă a început cum nu se putea mai bine pentru FCM Dorohoi, care a reuşit să revină în avantaj prin golul lui Paval Natanel din minutul 51. Dorohoienii au rămas în atac, având mai multe ocazii de a înscrie, finalizate însă fără succes. FCM Dorohoi a dat lovitura de gratie în minutul 84, când Sandu Eduard a reuşit dubla. Scorul final a fost 1-3.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.