FCM Dorohoi nu a reuşit să se întoarcă cu niciun punct din deplasarea de la Piatra Neamţ

FCM Dorohoi nu a reuşit să se întoarcă cu niciun punct din deplasarea de la Piatra Neamţ

FCM Dorohoi a fost invinsă, vineri după-amiază, la Piatra Neamţ de cei de la Ceahlăul Piatra Neamț II cu scorul de 4-2.

Iată primul 11 al echipei FCM Dorohoi: Afloarei, Maxim, Halip, Luca, M. Mihai, Iordache, Bulgaru, Vatavu, Ştefan Nicolae, Porfireanu şi Orăşanu

Nemţenii au deschis scorul în minutul 15 prin Alexandru Ghiorghiu, iar după doar 5 minute, dorohoienii au înscris golul egalizator prin Ştefan Nicolae. Andrei Marc a readus Ceahlăul Piatra Neamț II în avantaj, marcând golul de 2-1 în minutul 25.

Ceahlăul Piatra Neamț II a avut avantajul celor doi jucători de la prima echipă care au şi înscris celelalte două goluri ale nemţenilor. În minutul 37, Andrei Pavel a marcat pentru 3-1, iar în minutul 59, Sebastian Chitosca a marcat pentru 4-1. FCM Dorohoi a avut puterea să reducă din diferenţă, în minutul 61 când Ciprian Orăşanu a marcat golul de 4-2, însă nu au mai putut modifica tabela până la sfârşitul meciului. Scorul final a fost 4-2.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.