FCM Dorohoi a terminat la egalitate meciul disputat împotriva celor de la Cetatea Târgu Neamţ

FCM Dorohoi a terminat la egalitate meciul disputat împotriva celor de la Cetatea Târgu Neamţ

FCM Dorohoi a terminat la egalitate meciul disputat astăzi împotriva celor de la CS Cetatea Târgu Neamţ, într-o partidă care a contat pentru prima etapă din Liga a 3 a Seriei 1.

Vineri, 30 august 2013, s-a disputat prima etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a etapă în care , FCM Dorohoi a întâlnit echipa CS Cetatea Târgu Neamţ într-un meci disputat de la ora 18:00 pe stadionul „Cetate” din Târgu Neamț.

FCM Dorohoi a început meciul bine și a avut o primă ocazie în minutul 13, când Eduard Sandu a pătruns în careul gazdelor și a șutat periculos, minge scoasă de portar. În minutul următor, acțiunea s-a mutat la poarta dorohoienilor unde Andrei Rohețki a scos miraculos după un „unu la unu” cu un atacant al celor de la Cetatea Tg. Neamț. Ritmul a fost „rupt” în minutul 19, când gazdele au reușit să înscrie după un contraatac și un șut de la aproximativ 12 metri la colțul lung. FCM Dorohoi a atacat aproape continuu poarta celor de la Cetatea Tg. Neamț însă fără rezultat. Scor la pauză a fost 1-0.

În repriza secundă FCM Dorohoi s-a aruncat în atac și a obținut o posesie covârșitoare, dar fără prea multe rezultate. Ocazii notabile în cea de-a doua repriză au fost în minutul 59 când Mihai Bordeianu a executat puternic o lovitură liberă de la 16 metri,  respinsă de portarul nemțenilor și în minutele 81 și 82 când același Mihai Bordeianu a avut două șuturi periculoase, scoase în corner de portarul gazdelor. FCM Dorohoi nu a cedat și în minutul 90 Ovidiu Halip a șutat de la 30 m, fundașii au deviat mingea care a ajuns la Tudor Homneac care a înscris cu un șut de la aproximativ 12 metri. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.