FC Botoșani s-a impus lejer în meciul cu ASA Târgu Mureș

FC Botoșani s-a impus lejer în meciul cu ASA Târgu Mureș

După o pauză de două săptămâni cauzată de jocul echipei naționale a Romaniei contra Danemarcei, elevii lui Leo Grozavu au întâlnit pe teren propriu în cadrul etapei a 3-a a Playout-ului formația ASA Tg. Mureș. Botoșănenii au învins cu scorul de 2-0 prin golurile lui Cătălin Golofcă (min.49) și Gabi Vașvari (min.60).

Echipele de start:

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Cucu, Burcă, Muşat – Vaşvari, Juncanaru (46 L. Buş) – Roman, Moruţan, Golofca (74 Bordeianu) – Elek (60 Kuku)

Rezerve: Albuţ, Cârtocea, Buş, Kuku, Tincu, Bordeianu, L. Fulop

ASA Tg. Mureş: Pap – Velayos, Rougkalas, M. Constantin, Nicoliţă – Mureşan, Gorobsov – Rus, E. Dică (55 Petra), Andre – Bâtfoi (71 Ciolacu)

Rezerve: Moga, Dulap, Ciolacu, Dumbrăvean, Petra, Candrea, Ferfelea

FC Botoşani începe în atac dar prima ocazie mare de gol aparţine oaspeţilor. În minutul 5, Emil Dică rămâne singur cu Cobrea dar şutează peste poartă din şase metri. ASA Tg. Mureş echilibrează jocul iar elevii lui Ionuţ Chirilă arată că vor mai mult de un punct pe Municipal. În minutul 40, FC Botoşani îşi trece în cont prima ocazie mare. Moruţan pătrunde pe stânga, centrează pe jos dar Roman are o execuţie slabă, iar în minut mai târziu, acelaşi Roman şutează din marginea careului dar mingea trece puţin peste poartă.

Repriza a doua începe perfect penitru botoșăneni. Cătălin Golofca deschide scorul pe Municipal în minutul 49 cu un șut puternic din interiorul careului. În minutul 58 Buș este faultat în careu și centralul Marcu dictează penalty pentru botoșăneni, Vașvari înscriind fără emoții pentru 2-0. În minutul 75 Roman rămâne singur cu Pap dar nici de această dată nu reuşeşte să marcheze. ASA Tg. Mureş are şansa de a marca în minutul 79 dar Ciolacu trimite în bară.

Elevii lui Leo Grozavu câștigă partida contra ASA Tg. Mures și bifează prima victorie din Playout-ul Ligii 1, revenind pe locul doi în clasament după Gaz Metan Mediaș.

Următoarea partidă pentru botoșăneni va fi miercuri, 5 aprilie, de la ora 16 când pe Municipal va veni echipa FC Voluntari.

Stirea anterioara

Poliția a identificat şase copii care au accesat jocul „Balena Albastră”. Cel mai mic are nouă ani

Stirea Urmatoare

Meteorologii au emis o informare meteo de precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în nordul Moldovei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.