FC Botoșani pierde, 1-2, la revenirea lui Grozavu pe bancă. Victorie mare pentru Poli Iași!

FC Botoșani pierde, 1-2, la revenirea lui Grozavu pe bancă. Victorie mare pentru Poli Iași!

CSM Poli Iaşi a urcat pe primul loc în play-out după ce a învins, sâmbătă, FC Botoşani în Derby-ul Moldovei. Ultimul meci al zilei din Liga 1 s-a disputat la Iași, unde Poli a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-1, la capătul unui meci foarte spectaculos.

După două victorii consecutive, FC Botoşani a făcut deplasarea la Iaşi cu gândul să câştige toate cele trei puncte. Partida a început practic de la scorul de 1-0. În minutul 4, Ştefănescu profită de o greşeală a fundaşului Burcă şi a marcat cu un şut cu exteriorul din interiorul careului. Trei minute mai târziu, Bosoi cade în careu de lângă Popovici dar arbitrul consideră că nu se impune acordarea unei lovituri de la 11 metri. În minutul 20 Golofca şutează de la 18 metri dar Grahovac respinge în corner. La faza următoare, Burcă are şansa golului dar reia pe lângă poartă din interiorul careului. Scorul devine 2-0 în minutul 26. Cristea a executat un corner pe 6 metri, Bosoi reia cu capul şi marchează.

Leo Grozavu face două schimbări la pauză. Îi trimite pe teren pe Miron şi Endrick, sperând că va obţine măcar un punct în Copou. În minutul 57, Golofca reduce din diferenţă. Jucătorul botoşănean a preluat pe piept şi a marcat cu un şut la colţul scurt. Grozavu forţează egalarea. Îl scoate pe Cucu şi îl introduce pe Laurenţiu Buş dar nu se schimbă mare lucru în jocul botoşănenilor. Golofca rămâne singurul care le mai dă emoţii fundaşilor ieşeni. În minutul 89 Golofca are şansa egalării. Golofca reia cu capul dar Grahovac scoate incredibil. La câteva secunde, acelaşi Golofca şutează, mingea este deviată, loveşte bara şi ajunge în braţele portarului ieşean.

„Trecem printr-o perioadă foarte bună şi ne dorim să continuăm pe aceeaşi linie. Sunt convins că vom putea trece peste problemele de ordin financiar şi vom aborda jocul cu încredere, determinare şi cu ambiţie pentru a-l câştiga. Avem jucători cu experienţă, inteligenţi, care înţeleg că nu este totuşi uşor să finanţezi un club”, a declarat Eugen Neagoe.

CSMS Iași este lider în play-out, cu 28 de puncte, având 4 victorii și o remiză în ultimele 5 meciuri. FC Botoșani rămâne pe 3, cu 23 de puncte.

ECHIPELE DE START
Poli Iași: Grahovac - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Sato - Bosoi, Mitici, V. Gheorghe, Țigănașu - Ștefănescu - A. Cristea

FC Botoșani: Cobrea - Ungurușan, Burcă, St. Cucu, Popovici - Vașvari, Bordeianu - M. Roman, L. Fulop, Golofca - Kuku

Stirea anterioara

Banii uitați la saltea în vechile valute naționale ale Europei valorează o avere

Stirea Urmatoare

Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei! Cei trei polițiști care l-au găsit pe Aryan în pădure

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.