FC Botoșani - Pandurii 2-1. Gorjenii retrogradează, după un final nebun, cu 3 goluri în 6 minute și o eliminare

FC Botoșani - Pandurii 2-1. Gorjenii retrogradează, după un final nebun, cu 3 goluri în 6 minute și o eliminare

Sfârșitul dramatic al meciului de la Botoșani i-a condamnat pe gorjenii de la Pandurii la retrogradarea directă. Moldovenii au câștigat cu 2-1, după un joc cu 8 minute suplimentare, cu toate golurile marcate pe final, în decurs de 6 minute și cu o eliminare în prelungiri.

Cu Flavius Stoican în tribune, gorjenii aveau nevoie de victorie pentru a evita barajul. La ultimul meci pe banca tehnică al lui Leo Grozavu, care va fi înlocuit de Costel Enache, moldovenii nu s-au dat la o parte. În prima repriză, cea mai periculoasă fază le-a aparținut gazdelor, dar șutul centrare al lui Mihai Roman a fost respins de portarul oltenilor, Laurenţiu Popescu (30).

În startul părţii secunde, şutul lui Golofca, lansat bine la limita ofsaidului, a fost blocat excelent de același Popescu (49). Finalul a fost de infarct. În minutul 88, Botoşani a deschis scorul prin Golofca. Ameninţaţi cu retrogradarea, gorjenii au găsit resurse să egaleze în primul minut al prelungirilor, prin Florin Ilie, din centrarea lui Ionuţ Cioinac (91). În minutul 94, golul lui Lorand Fulop a trimis-o pe Pandurii în liga a doua.

Echipele de start:

FC Botoşani: Cobrea – Patache, Burcă, Tincu, Muşat – Vaşvari, Bordeianu (71 Endrik) – Roman, Moruţan (51 L. Fulop), Golofca – Kuku (84 Herghelegiu)

Rezerve: Avram, Plămadă, Cârstocea, Herghelegiu, Endrick, Juncanaru, L. Fulop
Pandurii: L. Popescu – Negoiţă, Ene (85 F. Ilie), Da Silva, Buşu – Cioina, Zaina – Fiţulescu, Păcurar, Hlistei (62 Yasin) – Negruţ (80 Pîcălabu)

Rezerve: Stanca, I. Ilie, Stana, Hamed, Pîrcălabu, Dodoi
Arbitri: Istvan Kovacs (Satu Mare) – Octav Şove (Bihor), Marius Marchidanu (Brăila)

Observatori: Cătălin Popa (Vaslui), Cristian Nica (Prahova)

Stirea anterioara

De ce lunea este o zi atât de deprimantă

Stirea Urmatoare

Nume care se serbează în Duminica Floriilor

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.