FC Botoşani joacă astăzi în deplasare la CFR Cluj. Leo Grozavu: „Este important ca noi să menţinem o stare mentală bună”

FC Botoşani joacă astăzi în deplasare la CFR Cluj. Leo Grozavu: „Este important ca noi să menţinem o stare mentală bună”

FC Botoşani va întâlni sâmbătă după amiază, în deplasare, formaţia CFR Cluj, în ultimul meci din turul Play-out-ului Ligii I. Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, nu va putea miza pe mijlocaşul Gabriel Vaşvari în timp ce fundaşul Radislav Dimitrov este incert.

„Este un meci din campionat, ca toate celelalte. Mergem încrezători pentru că avem nevoie mare de puncte, însă în acelaşi timp ştim că întâlnim o echipă puternică. O echipă care din nefericire pentru noi nu am reuşit niciodată să o răpunem pe terenul ei. La un moment trebuie să existe această primă dată şi sperăm să fie sâmbătă. Nu am pierdut în ultimele două meciuri, aşa că mergem cu încredere. Vreau să se înţeleagă bine, echipa suferă nu că nu s-a făcut pregătire fizică! Probabil s-a făcut prea mult şi acum jucătorii au acuzat o stare de oboseală. Ori această oboseală nu poate veni în urma faptului că nu au făcut pregătire fizică, ci că s-a făcut prea mult. A fost şi o sccesiune de meciuri desfăşurate la un interval foarte scurt. Este foarte greu până la finalul campionatului să mai venim cu plusuri pe partea fizică. Este important ca noi să menţinem o stare mentală bună, care nu poate vine decât în urma rezultatelor. Avem ceva probleme de lot, Vaşvari este clar că nu va juca, iar cu Dimitrov vedem la ora meciului, vedem dacă merită să riscăm“, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

ISU Botoșani: În siguranță, de Sărbătoarea Floriilor

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.