FC Botoșani a făcut spectacol în Bănie

FC Botoșani a făcut spectacol în Bănie

FC Botoșani a învins Universitatea Craiova cu scorul de 2-1, în partida din etapa a treia din Liga 1, după ce echipa oaspete a marcat două goluri în patru minute.

Baiaram a avut prima ocazie a partidei în minutul 6, dar execuția sa a fost slabă, iar balonul a trecut pe lângă poartă.

În minutul 7, Koljic a fost aproape de gol. Bosniacul a ajuns la o centrare în interiorul careului și a trimis cu capul, dar lovitura a fost imprecisă. Craiovenii au avut o ocazie importantă în minutul 18, prin Gustavo, după lansarea lui Dan Nistor, dar brazilianul a trimis pe lângă poartă.

Prima șansă a gol a botoșănenilor a fost în minutul 27, când Țigănașu a centrat, iar Roman a deviat ușor balonul care a trecut foarte aproape de poarta lui Lazar.

Oltenii au deschis scorul pe sfârșitul primei reprize, în minutul 40, când Mateiu l-a văzut foarte bine pe Gustavo căruia i-a trimis o diagonală. Brazilianul a pătruns în interiorul careului, a driblat scurt și a trimis balonul în poarta lui Pap.

În doar câteva minute, botoșănenii au întors scorul partidei. În minutul 49, Edjouma i-a pasat din prima lui Ongenda care l-a învins pe Lazar cu un șut trimis din apropierea porții. Patru minute mai târziu, Enriko Papa a avut o execuție de excepție în fața căreia Lazar nu a avut nicio șansă. Papa a marcat un gol superb din foarfecă.

În minutul 66, Universitatea Craiova ar fi putut egala. Gustavo l-a driblat pe Pap și a trimis spre poartă, dar balonul a lovit plasa laterală a porții celor de la FC Botoșani.

La finalul partidei, Universitatea Craiova a mai avut două ocazii imense. Gustavo a executat puternic o lovitură liberă, dar grație unei parade superbe din partea lui Pap, scorul a rămas neschimbat. Un minut mai târziu, Koljic a trimis cu capul, dar goalkeeper-ul a avut o nouă intervenție de excepție.

În clasamentul Ligii 1, FC Botoșani ocupă locul trei, cu șapte puncte, iar Universitatea Craiova se află pe locul 12, cu doar trei puncte.

Stirea anterioara

Atenție! Nu mai țineți acest obiect în mașină. Poate exploda de la căldură

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.