EVADARE ÎN SĂNĂTATE! - Concurs de ciclism pentru școlari în satul Iacobeni, comuna Dîngeni - FOTO

EVADARE ÎN SĂNĂTATE! - Concurs de ciclism pentru școlari în satul Iacobeni, comuna Dîngeni - FOTO

Comuna Dîngeni, reprezentată prin primar Cătălin Gheorghe Rotundu, beneficiar al proiectului „Sănătatea ta contează. Sa fim sanatosi impreuna’’, proiect finanțat prin Programul Elvețiano-Român, Fondul Tematic Reforme în Domeniul Sănătății conform contractului de implementare între Organismul Intermediar Elvetian – OIE (Institul Elvețian Tropical și de Sănăatte Publică – Centrul de Sănătate Internațională și Fundația CRED – Centrul Româno Elvețian pentru Dezvoltarea Sistemului de Sănătate), Ministerul Sănătății MS și UAT Comuna Dîngeni în colaborare cu Școala Gimnazială nr.1 Dîngeni și Școala Gimnazială nr.2 Iacobeni a organizat in data de 26.10.2017 concursul de ciclism „Evadare în sănătate!”.

Copiii au participat cu bucurie la această acțiune, concursul organizat a fost tip ștafetă cu două categorii de participanți (băieți și fete) împărțiți în 4 echipe. La finalul concursului, participanții au primit diplome de participare, pixuri, trofee și tricouri personalizate cu denumirea proiectului.

Această activitate face parte din campania organizată de echipa de proiect „Sănătatea ta conteaza. Să fim sănătoși împreună!” având ca scop promovarea sănătății și a unui stil de viață sănătos în rândul populație din comuna Dîngeni.

Prin acțiunile propuse în cadrul proiectului „Sănătatea ta contează. Să fim sănătoși împreună!” copiii și cetățenii comunei Dîgeni sunt încurajați să facă mișcare și sport zilnic, se promovează activitățile fizice organizate și se urmărește conștientizarea efectelor pozitive asupra sănătății prin respectarea unui stil de viață adecvat.

Stirea anterioara

Bătrân dispărut! A plecat să culeagă lemne dar nu s-a mai întors!

Stirea Urmatoare

Acoperișul unei case din Botoșani cuprins de flăcări din cauza unui scurtcircuit - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.