Dramă în fotbalul românesc. A murit un fost jucător al Stelei

Dramă în fotbalul românesc. A murit un fost jucător al Stelei

Fostul jucător al Politehnicii Iași şi al Stelei, Amarandei Alexandru, născut pe 7 august 1953 a încetat din viața.

Amarandei Alexandru, extrema stangă, a mers pentru prima dată în Copou la doar 13 ani, fiind coleg de generație cu Marian Moldovan. În 1966 și până în 1969 a fost la juniorii echipei. În 1971, Amarandei Alexandru a fost promovat la echipa mare, evoluând pentru Politehnica Iași până în anul 1973, când s-a transferat la Steaua București, conform politehnicaiasi.ro.

După doar un sezon, s-a intors la Politehnica Iași. A mai evoluat la CSM Suceava în perioada 1975-1978, divizia B, iar in 1979 a jucat pentru formația Viitorul Vaslui, tot în Divizia B.

Stirea anterioara

Cristi Minculescu a sărbătorit „ca pe vremuri” succesul concertului de la Arenele Romane. A dus din nou paharul la gură...

Stirea Urmatoare

Se dau câte o sută de euro direct de la stat! Veste uriașă pentru 200.000 de români

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.