Două echipe calificate în playoff-ul Conference League. FCSB părăsește competiția după un joc retur șters

Două echipe calificate în playoff-ul Conference League. FCSB părăsește competiția după un joc retur șters

Două din cele trei echipe românești prezente în turul al treilea al Conference League au făcut pasul mai departe spre playoff-ul competiției europene, fiind la o dublă distanță de grupele acesteia. 

Miercuri, 16 august 2023, campionii de la Farul Constanța s-au calificat fără emoții după victoria de la Tallinn, 2-0, asta după ce în tur constănțenii s-au impus la scor de neprezentare. Echipa lui Hagi a deschis rapid scorul, Rivaldinho împingând mingea în poarta estonilor în al patrulea minut al jocului. Apoi Budescu dublează avantajul în minutul 18 după un șut senzational cu exteriorul de la marginea careului. Deși Farul a mai avut ocazii de a marca, scorul a rămas neschimbat pe tabelă până la final. În playoff-ul pentru calificarea în grupele competiției, Farul va da piept cu finlandezii de la HJK Helsinki.

Sepsi OSK reușește surpriza serii și se impune în manșa retur din Kazahstan după o fază fixă. Astfel, după un corner de pe partea dreaptă, Păun, nemarcat, reușește să înscrie în minutul 67. Echipă experimentată, Sepsi menține avantajul minim până la fluierul final al arbitrului astfel încât echipa covăsneană reușește să facă pasul în turul următor unde va întâlni pe norvegienii de la Bodo/Glimt.  

FCSB, după o primă repriză destul de reușită intră totuși în dezavantaj la cabine după un penalty făcut de Pantea la Diomande. Ingvartsen transformă fără emoții și echipa lui Charalambous intră la cabine în dezavantaj. Coșmarul continuă pentru bucureșteni și în repriza secundă, Chiricheș face un fault în minutul 62 și primește al doilea cartonaș galben. Nordsjaelland începe să domine, FCSB iese cu greu din propria jumătate iar inevitabilul se întâmplă, gazdele dublează avantajul în minutul 85, atunci când Ingvartsen realizează dubla cu un șut de la marginea careului. Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Casele de tip familial de la Trușești, finalizate - FOTO

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.