Decizia luată de LPF, „Banii Rapidului”, se duc la echipele din Liga I

Decizia luată de LPF, „Banii Rapidului”, se duc la echipele din Liga I

LPF a decis marți să împartă, în mod egal, banii din drepturile TV pe care giuleştenii ar fi trebuit să-i primească pentru clasarea din sezonul trecut, în Liga I. Până acum, din cele 2 milioane de euro, 900.000 au ajuns la Chiajna, iar 200.000 intraseră chiar în conturile Rapidului, într-un avans solicitat înainte de retrogradare. Aruncarea Rapidului în Liga a II-a, după decizia TAS, nu şi-a epuizat efectele. Mai ales cele financiare. Pentru clasarea pe locul 8 din sezonul trecut al Ligii I, gruparea giuleşteană ar fi trebuit să încaseze, din drepturi TV, în jur de 2 milioane de euro.

Bani viraţi de televiziuni, în mare parte blocaţi apoi, din cauza problemelor care au apărut după celebrul baraj.

Cum Rapidul avea mari probleme financiare şi în vară, Dragomir a acceptat atunci să vireze un avans de 200.000 de euro grupării giuleştene, pentru nevoi stringente. „O să mai văd banii ăia la calendele greceşti. O să-i văd când vor promova în prima ligă, că trebuie să promoveze la un moment dat”, anunţa în septembrie, pe când mai era la cârma LPF, Dumitru Dragomir.

După ce TAS i-a trimis pe „vişinii“ în divizia secundă, iar Chiajna a fost instalată pe prima scenă, alţii 900.000 de euro din „banii Rapidului“ au intrat în conturile ilfovenilor. Aşa că, din totalul de 2 milioane de euro, rămăseseră în acest moment de împărţit în jur de 900.000 de euro. Integral pe adevarul.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.