Cristi Popovici este noul antrenor principal al FC Botoşani

Cristi Popovici este noul antrenor principal al FC Botoşani

Cristi Popovici a venit în această după amiază la Botoşani şi a negociat cu Cornel Şfaiţer preluarea conducerii tehnice a roş-alb-albaştrilor. Noul antrenor principal al FC Botoşani spune că obiectivul este realizabil dar foarte importante vor fi primele două-trei meciuri până ce va vedea potenţialul echipei.

“Am revenit cu cea mai mare plăcere pentru că aici a fost o perioadă bună pentru mine. Au fost condiţii optime, publicul spectator este superb. În retur am antrenat pe FCM Bacău şi erau mai mulţi jandarmi decât suporteri. Vin cu entuziasm şi cu credinţa că putem realiza obiectivul.

Nu cunosc foarte bine lotul. Nu am lucrat cu ei înainte de a începe campionatul. Dacă trecem cu bine de primele două-trei meciuri, sunt convins că vom fi foarte aproape de locurile 1 şi 2. Eu vreau să realizez măcar ceea ce am reuşit în ultimul mandat, la numărul de goluri. Am fost echipa cu cele mai multe goluri marcate pe teren propriu. Acum e un obiectiv mult mai strict şi trebuie să te gândeşti la punctele pe care trebuie să le câştigi. În cazul în care marchezi mult şi rezultatele sunt de partea ta. Îmi doresc ca publicul să fie aproape de echipă”, a spus Cristi Popovici, citat de gazetabt.

Cât priveşte jucătorii transferaţi de FC Botoşani în această vară de la FCM Bacău, Cristi Popovici spune că au calităţi foarte bune şi că se va baza pe ei. În schimb, tehnicianul s-a arătat nemulţumit de randamentul acestora în partida de ieri, din Cupa României.

“I-aş fi adus la echipă dacă eram antrenor. Cornel Şfaiţer s-a consultat cu mine şi nu am trimis jucători care nu ar fi meritat. Stând doi ani şi jumătate la Botoşani, nu puteam trimite un jucător în care nu credeam. În cazul în care Sechelariu ieşea primar la Bacău, noi aveam obiectiv promovarea doar să aducem trei jucători. Am credinţa că reuşeam. În schimb, după ce i-am văzut cum au evoluat în Cupa României nu i-aş mai fi adus. O să am discuţii cu ei. Sunt unii despre care eu credeam că pot juca la divizia A”, a mai spus tehnicianul.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

La ce distanță trebuie plantate roșiile. Cele mai frecvente greșeli cu tomatele din grădină

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.