Cinci botoșăneni de la Pamphil Center au luat medalii la Turneul Internațional Bosfor – FOTO

Cinci botoșăneni de la Pamphil Center au luat medalii la Turneul Internațional Bosfor – FOTO

În perioada 3 - 5 martie 2017 la Istanbul – Turcia, sportivii de la PAM*PHIL CENTER au clasat România pe locul 8 din 25 de țări participante la ediția 30 a Turneului Internațional al Bosforului la karate.

La acest turneu au participat 1510 sportivi iar România a fost reprezentată de 7 sportivi ai clubului nostru, care au adus acasă 5 medalii din care 1 de aur și 4 de bronz.

Claudia Lazar - aur
Ioana Badarau - bronz
Mario Palade - bronz
Vlad Bratan - bronz
Stela Adina Agache - bronz

Stirea anterioara

Noul impozit pe care nimeni nu știe cum să-l plătească

Stirea Urmatoare

Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei! Cei trei polițiști care l-au găsit pe Aryan în pădure

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.