Botoșănenii sunt invitați la cea de a II-a ediție a Crosului „Împreună pentru comunitate”

Botoșănenii sunt invitați la cea de a II-a ediție a Crosului „Împreună pentru comunitate”

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă, 2 septembrie 2023, de la ora 15:00, în fața Colegiului Național „A.T. Laurian” să se bucure împreună de sport la cea de a II-a ediție a Crosului „Împreună pentru comunitate”.

Asociația Arlechino Moldova: „Ne adresăm tuturor botoșănenilor, cu mic cu mare, copii și vârstnici deopotrivă, prieteni, familii, sportivi. Pentru orice pasionat de cros/alergare ocazia participării la un cros urban prin centrul mun. Botoșani este o experiență inedită. Împreună avem oportunitatea promovării sportului și a spiritului de comunitate pentru un viitor mai bun, mai sănătos! Anul acesta vom alerga pentru Amelia Cara (https://salveazaoinima.ro/cara-amelia/) şi copiii care practică sport din mediile defavorizate ale jud. Botoșani.”

Categorii concurs:

- Feminin/ Masculin Open + 18 ani
- Băieți /Fete 16-18 ani
- Băieți/ Fete 12-15 ani

Premii:
Toți participanții primesc diplome de participare.

locul 1 - medalie, diploma, carduri cadou Decathlon
locul 2 - medalie, diplomă, card cadou Decathlon, rucsac
locul 3  - medalie, diplomă, articol sportiv

Locurile 4-10 de la categoriile pentru minori vor primi câte un rucsac.

Etape înscriere:

- Accesezi secțiunea Înscriere de pe site ul www.maratonbotosani.ro
- Completezi formularul de înscriere
- Achiți taxa de înscriere de 50 ron (gratuit pentru participanții sub 18 ani)
- Te pregătești temeinic pentru competiție
- Împărtășești cu cât mai mulți prieteni curajul de a participa și îi inspiri să se alăture și ei crossului.

Traseu: Plecare Colegiul Național  A.T. Laurian – Str. Nicolae Iorga – Intersecție Bazar- Calea Națională- Uvertura Mall- Str. Cuza Vodă- Hotel Rapsodia – Sosire Colegiul Național A.T Laurian.

Îți mulțumim pentru spiritul civic și dragostea pe care o ai pentru sport și te așteptăm pe 02 Septembrie 2023 ora 15.00 în față la Colegiul A.T. Laurian să fii un exemplu pentru sute de copii participanți.

Evenimentul este organizat de Asociația Arlechino Moldova și sponsorul principal Decathlon cu sprijinul  Primăriei mun. Botoșani.

Stirea anterioara

Un virus mortal face ravagii chiar acum în România! Aceşti oameni sunt cei mai expuşi

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.