Botoșănenii au dat lovitura pe terenul campioanei și urcă pe primul loc. CFR Cluj – FC Botoșani 0-1

Botoșănenii au dat lovitura pe terenul campioanei și urcă pe primul loc. CFR Cluj – FC Botoșani 0-1

FC Botoşani a reuşit surpriza etapei, învingând la Cluj, duminică, pe CFR Cluj, scor 1-0. Partida a contat pentru etapa a cincea a SuperLigii.

Pe o ploaie torențială și fără Dan Petrescu, suspendat după cartonașul roșu văzut la meciul cu Chindia, runda anterioară, clujenii au suferit. CFR Cluj a avut de înfruntat un baraj excelent dispus de antrenorul moldovenilor, Mihai Teja, care a funcționat. Iar atunci când jucătorii campioanei au reușit să treacă de acest baraj, s-a opus providențial portarul Pap.

Așa s-a întâmplat în minutele 18 și 20, la execuțiile lui Bordeianu și Malaele. Și pentru că în fotbal ratările se răzbună, Botoșaniul a dat lovitura, în minutul 31. Camara a profitat de o eroare în defensiva ardelenilor și l-a învins pe tânărul Sava, la o faza la care defensiva campioanei a fost prinsă pe picior greşit.

Clujenii au continuat să atace și în repriza secundă, dar Hoban (57) și Păun (68) și (78) au ratat din nou, ultimul trimițând în bară cu o execuție spectaculoasă. Dar cum fotbalul nu se joacă pe ocazii, moldovenii s-au impus finalmente, la limită, suficient cât să devină noul lider în SuperLigă, cu 11 puncte din 5 meciuri. CFR Cluj rămâne cu 9 puncte și este a doua în clasament, urmată de Rapid, cu care este la egalitate de puncte, dar față de care are golaveraj superior și victorie în meciul direct.

Stirea anterioara

Cauze mai puțin știute a durerilor de coloană

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.