Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Probleme mari pentru Giani Kiriţă! Chemat de urgenţă ţară, pentru a se prezenta în faţa judecătorilor, într-un dosar DIICOT!

Probleme mari pentru Giani Kiriţă! Chemat de urgenţă ţară, pentru a se prezenta în faţa judecătorilor, într-un dosar DIICOT!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Giani Kiriţă este citat peste câteva zile la tribunal, unde trebuie să dea explicaţii într-un dosar DIICOT. Procurorii de la Crimă Organizată au solicitat confiscarea unor corpuri delicte ridicate în timpul anchetei. Fostul fotbalist are calitatea de intimat în acest proces (citat într-un proces în calitate de pârât n.r). În prezent, Giani se află în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru show-ul „Exatlon”.

Obiectul dosarului în care este citat ar fi „confiscarea specială”, care prevede „sesizarea judecătorului de cameră preliminară cu propunerea de luare a măsurii de siguranţă a confiscării speciale”. Procurorii pot solicita confiscarea specială a corupurilor delicte depuse la dosar în timpul anchetei, acestea putând fi: substanţe periculoase, arme albe, arme deţinute ilegal, droguri de mare risc, documente false, bancnote false, CD-uri, DVD-uri sau memory-stick-uri cu imagini compromiţătoare, bani proveniţi din proxenetism sau trafic de droguri etc, potrivit legii.

Procesul în care Giani Kiriţă urmează să se prezinte pe 28 februarie în faţa judecătorilor ar putea avea legătură cu un dosar în care DIICOT a solicitat, la sfârşitul anului trecut, încetarea urmăririi penale faţă de fostul fotbalist, cercetat pentru „deţinere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu”, potrivit Spynews.

Anul trecut, au apărut informaţii în presă care susţineau că fostul căpitan de la Dinamo a fost ridicat de poliţişti, alături de un alt prieten al acestuia. Se spunea că cei doi au fost supectaţi de trafic de droguri şi că ar fi fost deschis un dosar pe numele lor. Kiriţă a ţinut să nege vehement informaţiile apărute şi a reacţionat destul de virulent, temperament pe care şi l-a păstrat din perioada în care a evoluat la Dinamo, între 1997-2003: „Imaginea mea are şi va avea mult de suferit. Astea sunt cele mai mari minciuni! Asta o să o rezolv eu. Toţi cei care mă cunosc mă ştiu ce fel de om sunt. Neg tot şi ne vom vedea în instanţă!".

Spusele fostului sportiv au fost susţinute şi de magistratul Mihaela Porime, procuror-şef în cadrul DIICOT, care, la momentul respectiv, a explicat reprezentanţilor mass-media: „Nu confirmăm existenţa unui dosar pe numele lui Giani Kiriţă". Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani