Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Românce arestate în Italia pentru furt de măsline. Metoda aleasă a distrus toată livada

Românce arestate în Italia pentru furt de măsline. Metoda aleasă a distrus toată livada

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Românce arestate în Italia pentru furt de măsline. Carabinierii au arestat trei persoane acuzate de furt de măsline, printre care două românce, mamă și fiică, în data de 14 noiembrie, în zona Guarrato, provincia Trapani, regiunea Sicilia.

Giuseppe Cosenza, de 38 de ani, Sanda Leopac, în vârstă de 28 de ani, și Elena Leopac (60 de ani) au intrat și au tăiat cu un motoferăstrău ramurile măslinilor din livada unui bătrân de 81 de ani, din Trapani. Cei trei au fost suprinși, în timp ce culegeau măslinele, de către militarii aflați în patrulare, informează gazetaromaneasca.com. Tot atunci, au mai fost găsiți câțiva saci deja plini cu măsline pregătiți să fie sustrași. Deocamadă, nu se cunoaște motivul gestului celor trei.

Cei trei au compărut în fața magistraților de la Tribunalul din Trapani, care a dispus eliberarea lor sub control judiciar, iar măslinele recuperate au fost înapoiate imediat proprietarului legitim. Între timp, a venit o informație cruntă, o adevărată dramă. O româncă de 29 de ani a fost sechestrată și violată în Italia timp de 10 ani.

Iată reacția MAE, despre acest caz! Vezi și explicațiile polițiștilor legate de soarta româncei ținute captivă în Italia timp de 10 ani, dar mai ales care sunt primele declarații ale italianului care a sechestrat o româncă timp de 10 ani.

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani