ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Drama unei artiste. „Doar pereții au fost martori la suferința mea”

Drama unei artiste. „Doar pereții au fost martori la suferința mea”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Are peste 60 de ani de carieră și multe întâmplări care i-au marcat viața. Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai iubite artiste de muzică popular a făcut dezvăluiri emoționante în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

„Pe 23 februarie voi fi în Seattle, Statele Unite invitată de Consiliul Organizator al Bisericii. În trecut am mai fost invitată dar nu am avut viză, acum am primit viză şi voi participa la o întâlnire de suflet cu românii. Voi pleca mai devreme cu câteva zile pentru a mă acomoda cu fusul orar! Pe 9 şi 10 martie voi fi în Spania iar la finele lunii martie în Canada (…) Sunt formată pe alte vremuri şi am rămas cu această meteahnă să mă autocenzurez. Întotdeauna vorbesc cu grijă pentru că oamenii sunt diferiţi şi nu vreau să stric starea cuiva. Trebuie să ai grijă cât vorbeşti şi cum te porţi”, a povestit Sofia Vicoveanca.

Artista de muzică populară a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. „La mine este o poveste lungă şi grea, eu sunt refugiată din partea Cernăuţiului. Tatăl meu a fost prizonier mulţi ani! Fraţii mei au murit la patru ani distanţă unul de celălalt. S-a întâmplat ca în ziua înmormântorii fiecăruia să trebuiască să cânt. Efectiv mi-am uitat versurile. M-am rugat şi totul a ieşit bine dar sufletul îmi plângea. Am cântat fără să zâmbesc. Au fost cele mai grele seri! Când am ajuns acasă doar pereţii au fost martori la suferinţa mea, nu doresc nimănui acest lucru!”, a dezvăluit cântăreaţa. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani