VICTORIE! FC Botoșani a învins cu scorul de 3-1 echipa Pandurii Târgu Jiu!

VICTORIE! FC Botoșani a învins cu scorul de 3-1 echipa Pandurii Târgu Jiu!

FC Botoşani a câştigat cu 3-1 meciul cu Pandurii de pe teren propriu, după ce la pauză cele două echipă au fost la egalitate, 1-1. Roman, Kuku şi Golofca au semnat reuşitele echipei lui Leo Grozavu, care a obţinut al nouălea succes stagional.

Negruţ a avut prima ocazie pentru oaspeţi, dar Cobrea a fost la post. Gazdele au fost cele care au deschis scorul. Roman a marcat în minutul 11, din centrarea lui Buş.

Hlistei nu l-a putut învinge pe Cobrea din lovitură liberă, în minutul 14, însă Negruţ a egalat peste şase minute, cu o execuţie frumoasă din careu.

Buş a şutat apoi spectaculos, peste poarta lui Popescu. Portarul Pandurilor a reţinut până la pauză şutul lui Cârstocea.

La reluare, noul intrat Trifu a fost blocat in extremis de Cobrea, dar FC Botoşani a preluat conducerea după reuşita lui Kuku, din minutul 64.

Peste cinci minute, nigerianul de 21 de ani putea reuşi dubla, dar Popescu s-a opus. Golofca a stabilit scorul final, 3-1, în minutul 80, iar Buş a ratat incredibil în prelungiri, cu poarta goală.

Pentru FC Botoşani a fost al nouălea succes stagional, în timp ce Pandurii Târgu-Jiu a ajuns la 12 eşecuri.

Echipele de start:
FC Botoşani: Cobrea - Patache, Tincu, Miron, Popovici - Cârstocea, Cucu - M. Roman, Bordeianu, L. Buș - Kuku

Pandurii: D. Popescu - Nwabueze, Ene, Ilie, Bușu - Zaina - Firțulescu, Ket, Stana, Hlistei - Negruț

Stirea anterioara

„Elev de 10”, titlu obținut de o elevă din județul Botoșani

Stirea Urmatoare

Se dau câte o sută de euro direct de la stat! Veste uriașă pentru 200.000 de români

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.