Victorie clară obținută de FCM Dorohoi împotriva celor de la ACS Sporting Suceava - FOTO

Victorie clară obținută de FCM Dorohoi împotriva celor de la ACS Sporting Suceava - FOTO

FCM Dorohoi a disputat, în fața a aproximativ 400 de suporteri, împotriva celor de la ACS Sporting Suceava, meciul din cea de-a XI-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a.

Vineri, 1 noiembrie 2013, s-a disputat cea de-a a XI-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a, etapă în care FCM Dorohoi a învins cu scorul de 6-3 în meciul disputat de la ora 14:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Meciul a început bine, ambele echipe tatonându-se în primele 5 minute ale partidei. Începând cu minutul 6, acțiunea s-a mutat în terenul celor de la ACS Sporting Suceava, dorohoienii deschizând astfel scorul, prin acțiunea lui Vrabie cu capul din 6 metri. Minutele 22 și 28 au fost reprezentate de două ocazii pentru dorohoieni, în primul caz un fundaș sucevean a trezit suspansul printr-o tentativă de autogol, iar în cel de-al doilea caz, Homneac a șutat bine din 5 metri, însă mingea a fost scoasă de pe linia porții. În minutul 31 a fost înscris cel de-al doilea gol al celor de la FCM Dorohoi, marcat de Edy Sandu care a pătruns în careu și a marcat pe lângă Afloarei. În minutul 40, Vrabie a preluat mingea în careu și a șutat la colțul lung, ducând scorul la 3-0. Scorul la pauză a fost 3-0.

Repriza secundă a început prin golul marcat de Edy Sandu care a executat perfect un șut de la 13 metri, mingea intrând în plasă după ce a lovit bara. În următoarele minute, FCM Dorohoi a dominat meciul, până în minutul 53 când Ferariu a marcat primul gol pentru Sporting Suceava printr-un șut la colțul lung. Meciul continuă antrenant, iar în minutul 62, Nichitoaia șutează din interiorul careului în plasa lui Rohetki, marcând astfel al doilea gol pentru suceveni. În continuare, jucându-se destul de deschis, același Nichitoaia a marcat din câțiva metri. În minutul 80, FCM Doirohoi își mărește avantajul prin Edy Sandu care a transformat un penalty, obținut de Vrabie. Același Edy Sandu a primit o minge de la 30 de metri, a driblat și a marcat în poarta goală, în minutul 87. Meciul s-a  încheiat cu scorul de 6-3.

Pe lângă cei aproximativ 400 de spectatori dorohoieni, FCM Dorohoi s-a mai bucurat și de susținerea din tribune a lui Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO de la meci, Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

A început modernizarea unui nou drum județean de piatră - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.