Victorie cât o calificare obținută de ACS Inter Dorohoi împotriva celor de la Rapid Ungureni - FOTO

Victorie cât o calificare obținută de ACS Inter Dorohoi împotriva celor de la Rapid Ungureni - FOTO

ACS Inter Dorohoi a reușit să îi învingă pe cei de la AS Rapid Ungureni în etapa a XXVIII-a, din Liga a IV-a, disputată miercuri, 27 mai 2015, ora 17:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

 
Echipa dorohoiană a început în forță meciul dorindu-și foarte mult victoria pentru a deveni campioană. Meciul a început echilibrat, prima repriză fiind controlată de gazde. Chiar în minutul 17 dorohoienii au deschis scorul cu un gol a fost marcat de numărul Negruț Marius, care a fost schimbat în același minut cu Vladimira care a marcat și el un gol în minutul 30. Patru minute mai târziu Mamară Bogdan a marcat și el un gol. Repriza secundă s-a terminat cu cel de-al cincilea gol al Interului marcat de Mandache Vasile. Repriza secundă a fost controlată total de dorohoieni, aceștia reușind să mai înscrie un gol, partida terminându-se cu scorul de 6-0. 
 
După această victorie ACS Inter Dorohoi a devenit campioana județului Botoșani și cea care ne va reprezenta la barajul de promovare pentru accederea în Liga a III-a.
 
Autor: DorohoiNews.ro
 
 
Stirea anterioara

„Pro Dance” Botoşani - Concursul Naţional de Dans „Tărâmul Dansului” Ediţia a IX -a

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.