Victor Mihalachi, finanțator FCM Dorohoi: „Regulamentul Federației ne obligă să punem bilete” - VIDEO

Victor Mihalachi, finanțator FCM Dorohoi: „Regulamentul Federației ne obligă să punem bilete” - VIDEO

Prezent la meciul de debut în Liga a II-a al echipei FCM Dorohoi, disputat sâmbătă, 30 august 2014, pe Stadionul „1 Mai” din Dorohoi, Victor Mihalachi, finanțatorul echipei, a declarat faptul că va introduce bilete la următoarele meciuri.

Acesta a motivat decizia prin regulamentul Federației Române de Fotbal, care obligă la acest lucru. Totuși, Victor Mihalachi a transmis faptul că banii strânși din vânzarea biletelor vor fi direcționați către cauze umanitare și anume, pentru copiii bolnavi și pentru copiii care sunt foarte buni la învățătură.

Potrivit finanțatorului, un bilet nu va costa mai mult de șase lei.

„Regulamentul Federației ne obligă ca în Liga a II-a să punem bilete la meciurile echipei FCM Dorohoi. Ne-am gândit la acest lucru și vom introduce bilete care vor costa până la maxim șase lei, bani care vor fi dirijați către cauze umanitare.”, a declarat pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pompierii dorohoieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la motorul unei autoutilitare

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.