Victor Mihalachi: „FCM Dorohoi trebuie să joace și să demonstreze, altfel voi lua măsuri foarte dure”

Victor Mihalachi: „FCM Dorohoi trebuie să joace și să demonstreze, altfel voi lua măsuri foarte dure”

Finanțatorul echipei FCM Dorohoi a adresat un îndemn foarte clar către echipa dorohoiană referitor la modul cum vor trata meciul de vineri, 11 aprilie 2014.

Chiar dacă este ultima etapă din acest retur al campionatului și chiar dacă este un meci fără miză, deoarece FCM Dorohoi este deja calificată în play-off, finanțatorul echipei a cerut ca meciul să fie tratat cu foarte mare seriozitate.

„Mâine este ultima etapă din returul acestui campionat și practic este ultimul meci oficial de pregătire înaintea play-off-ului. Acest meci este ca oricare meci, iar noi trebuie să jucăm și să arătăm că suntem o echipă mare. Nu contează că noi suntem deja calificați deja în play-off și că acest meci nu are miză. Vom trata acest meci ca pe unul normal, cu miză, pe care trebuie să îl câștigăm fără alte comentarii. După cum se știe eu am spus că vreau să facem pasul și să intrăm în Liga a II-a, fapt pentru care toată lumea de la echipă trebuie să fie conștientă, inclusiv autoritățile, presa și cetățenii din Dorohoi. Într-un cuvânt, noi trebuie să jucăm și să demonstrăm. Dacă nu demonstrăm, voi lua măsuri foarte dure, așa că acest meci trebuie tratat cu seriozitate maximă.”, a declarat pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Instituția Prefectului Botoșani: Ședință a Colegiului Prefectural - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.