Vezi declaraţiile staff-ului FC Botoșani după meciul de cupă cu FCM Dorohoi! -VIDEO

Vezi declaraţiile staff-ului FC Botoșani după meciul de cupă cu FCM Dorohoi! -VIDEO

Deşi FCM Dorohoi a condus cu 2-0 şi a fost foarte aproape de a crea o surpriză prin eliminarea botoşănenilor din Cupa României, cei din conducerea FC Botoşani au declarat că nu au avut emoţii.

Finanţatorul celor de la FC Botoşani a declarat la sfârşitul meciului că deşi FCM Dorohoi a condus cu scorul de 2-0 nu a avut emoţii şi consideră că FC Botoşani s-a impus deoarece are un lot mai valoros decât dorohoienii.

„Nu am avut emoţii şi îmi place că s-au remontat la 2-0. Nu îmi pare bine că am bătut Dorohoiul pentru că e o echipă simpatică însă s-a văzut diferenţa de lot”, a declarat finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime.

Atât preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, cât şi tehnicianul Costel Orac s-au declarat mulţumiţi de jocul echipei şi au spus că se aşteptau la o partidă dificilă contra formaţiei FCM Dorohoi.

La fel s-a văzut jocul echipei şi din teren, Dinu Todoran, mijlocaşul echipei FC Botoşani declarându-se mulţumit de prestaţia echipei.

„FCM Dorohoi este o echipă bună şi a jucat cu multă ambiţie. Avem un moral bun şi sperăm ca până începem campionatul să fim o echipă bine pusă la punct.”, a declarat mijlocaşul echipei FC Botoşani, Dinu Todoran. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.