Valeriu Iftime: „Nu vreau Europa League. Nu vreau să mă fac de râs. Te duci să joci la Bratislava sau la Praga şi ne dau ăştia 30 de goluri”

Valeriu Iftime: „Nu vreau Europa League. Nu vreau să mă fac de râs. Te duci să joci la Bratislava sau la Praga şi ne dau ăştia 30 de goluri”

Finanţatorul echipei FC Botoşani este dezamăgit de ceea ce a văzut în meciul jucat de elevii lui Leo Grozavu contra formaţiei CFR Cluj. El consideră că unii se consideră mai fotbalişti decât sunt şi în meciurile contra echipelor bune ale campionatului îşi arată adevărata valoare

În plus, Valeriu Iftime s-a arătat deranjat de faptul că staff-ul tehnic a decis să se bazeze doar pe Tincu şi Ngadeu fără a căuta soluţii pentru postul de fundaş central.

„E ruşinos. Am jucat prost şi ruşinos. Cred că şi mutarea cu francezul pe postul de fundaş central a fost catastrofaţă. Este vină pe care ne-o asumăm toţi, dar mai ales antrenorii. De ce stăm în doi fundaşi centrali? Am fost jalnici. Nu te poţi face de râs în halul ăsta. Am primit nişte goluri prosteşti. Să ne ferească Dumnezeu să credem că suntem fotbalişti. Când începi să crezi că eşti fotbalist, păţeşti ceea ce ai ai păţit astăzi”, a spus Vleriu Iftime.

Sursa: btonline.ro

Stirea anterioara

CFR Cluj – FC Botoşani 4-0. Cornel Şfaiţer: „Apărarea a fost praf. Nu am avut fundaşi centrali”

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.