Valeriu Iftime: „I-am dat lui Leo soluţii din casă. Oltean e fundaş”

Valeriu Iftime: „I-am dat lui Leo soluţii din casă. Oltean e fundaş”

Finanţatorul echipei FC Botoşani este dezamăgit de ceea ce s-a jucat în repriza secundă a meciului cu Pandurii şi în special de modul cum au tratat acest joc elevii lui Edi Iordănescu. În acelaşi timp, Valeriu Iftime a ţinut să-i transmită un mesaj şi antrenorului Leo Grozavu.

„Eu personal sunt dezamăgit de joc. Spectacolul fotbalistic a lipsit. Sunt consternat de tragerile de timp şi de faptul că au refuzat jocul. chiar nu mai conta dacă luam trei puncte. E păcat. Mai avem de demonstrat fotbal două etape şi ne facem deservicii mari. mă refer la echipa adversă. Noi am fost moi astăzi. Interesant este că i-am dat lui Leo soluţii din casă. Oltean e fundaş. L-a găsit. Îmi pare rău că nu am învins. E senzaţia asta de vacanţă pe care oamenii nu o acceptă, cum nici eu nu o accept. Fotbalul e fotbal până în ultima etapă. Trebuie să joci fotbal dacă vrei ca oamenii să te respecte. Noi trebuie să dăm gustul fotbalului ca oamenii să vină la stadion. Fotbaliştii ar trebui să-şi ceară scuze astăzi pentru joc. De ce să vină oamenii la stadion dacă ei trag de timp? Echipa adversă a refuzat complet jocul în repriza a doua. Vedeţi în fotbalul mare aceste trageri de timp?”, a spus Valeriu Iftime, citat de btonline.ro.

Stirea anterioara

„Pro Dance” Botoşani - Concursul Naţional de Dans „Tărâmul Dansului” Ediţia a IX -a

Stirea Urmatoare

O săptămână de legendă.... la Teatrul Vasilache

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.