Valeriu Iftime: „Evitarea retrogradării este starea sau sensul în care trăim astăzi la Botoşani”

Valeriu Iftime: „Evitarea retrogradării este starea sau sensul în care trăim astăzi la Botoşani”

Pentru că se produce o schimbare masivă la nivelul lotului, finanțatorul FC-ului, Valeriu Iftime şi-a arătat îngrijorarea faţă de returul de foc care va urma, exprimându-şi însă convinegerea că echipa va reuşi să-şi îndeplinească obiectivul, respectiv salvarea de la retrogradare.

„Avem o mare problemă. Este pentru prima dată când schimbăm radical lotul. Pleacă şapte jucători şi vin poate la fel de mulţi sau mai puţini. Dacă odată eram lăudaţi pentru omogenitate, acum s-ar putea să fim criticaţi pentru lipsa de omogenitate. Avem probleme mari şi dacă nu ştim să reconstruim un pic în această iarnă, e complicat. Mă voi gândi la o idee de a-i motiva suplimetar pe jucători şi cu cât stăm mai sus să dăm o primă pentru fiecare. Evitarea retrogradării este starea sau sensul în care trăim astăzi la Botoşani. Trăim să nu retrogradăm, pentru că dacă aş şti că retrogradăm fiţi liniştiţi că am vorbi despre altceva, în niciun caz despre fotbal. Eu încă mai sper şi cred în acest subiect, FC Botoşani în Liga I. Nu aş vrea să intrăm la lada istoriei în fotbalul botoşănean aşa uşor”, a declarat Valeriu Iftime.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiune de 2.000 de lei și material lemnos confiscat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.