Valeriu Iftime: ”Dacă mai revine şi Ngadeu, putem emite pretenţii serioase”

Valeriu Iftime: ”Dacă mai revine şi Ngadeu, putem emite pretenţii serioase”

Finanţatorul FC Botoşani este mult mai optimist după victoria din această seară şi a remarcat că unii jucători şi-au schimbat complet atitudinea după venirea lui Cristi Pustai.

„Aveam o emoţie cumplită. Am jucat matematic. Niciodată nu ne-am apărat atât de mult şi să fim reactivi. Mai întâi trebuie felicitată Craiova. Au fotbaliști buni şi joacă frumos. Nu s-au mulţumit niciodată cu puţin. Pare să visăm cu ochii deschi. Fotbaliştii care credeam noi că sunt fotbalişti, au arătat astăzi. La un moment dat trebuia să plece şi Martinus şi Attila Hadnagy. Am tras cu dinţii să rămână. I-am scos din jihad pe amândoi.

Martinus a făcut poate cel mai bun meci al lui la FC Botoşani. Cabrera se vede că e fotbalist. Dacă mai revine şi Ngadeu, putem emite pretenţii serioase. Putem juca fotbal fără frica de a număra golurile primite. Îmi pare rău că nu ştim cum să aducem oameni la stadion. Poate şi vremea asta, frig, noapte. Noi suntem învăţaţi să jucăm de la 11. Am jucat mai pragmatic, cel mai bun meci al nostru acasă. Poate şi cu un pic de şansă. Au fost câteva sclipiri extraordinare. Golul doi al lui Atti, vorba lui Doru Popa: Moare Leo când îl vede.

Eu cred că Leo e bun de selecţioner şi Cristi e antrenor. Echipa asta, aşa întreagă, nu a fost niciodată. Dacă ştiam că se întâmplă o aşa minune, schimbam mai repede antrenorul. La cum îi caut eu acum, următorul trebuie să fie profesor universitar. Eu am căutat unul chiar cu şcoală adevărată. Când am aflat că Cristi şi-a dat inclusiv definitivatul la matematică, bă frate, pe ăsta îl iau, poate să nu ştie fotbal deloc. De acum aduc un profesor universitar, unul cu doctorat… dar după cum sunt pregătiţi ăştia, cred că va sta Cristi vreo 20 de ani la noi”, a declarat Valeriu Iftime la conferința de presă după meciul cu CSU Craiova.

Stirea anterioara

Accident GRAV la Ionășeni. Două persoane au ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de o căruță!

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.