Un tânăr din județul Botoșani, face parte din echipa României care a cucerit medalia de bronz a Regatei Lucerna

Un tânăr din județul Botoșani, face parte din echipa României care a cucerit medalia de bronz a Regatei Lucerna

Barca de 4 rame a României formată din, Adrian Damii, Marius-Vasile Cozmiuc, Toader-Andrei Gontaru si dorohoianul Vlad-Dragos Aicoboae a ocupat locul 3 în finala Regatei Lucerna la canotaj.

Ramerii noștri au început mai slab cursa, după o mie de metri ei ocupând locul 4. Au revenit pe a doua jumătate a parcursului, urcând pe poziția a treia după ce au depășit Olanda, care ocupase primul loc în primul sfert al finalei.

Sportivii noștri au fost cronometrați în 5 minute, 57 de secunde și 140 de sutimi, fiind întrecuți de Australia (5:55,320) și Italia (5;56,040).

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Weekend plin a poliţiştilor botoşăneni care au aplicat peste 750 sancțiuni contravenționale

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.