Un fost component al Generației de Aur, antrenor la Rapid

Un fost component al Generației de Aur, antrenor la Rapid

Rapid este în Liga a II-a, dar ţine la imagine: l-a numit ca antrenor pe un important component al Generaţiei de Aur.

Viorel Moldovan (41 de ani) a bătut palma cu șefii de la Rapid, iar în aceste zile va semna contractul cu giuleștenii, anunţă Dolce Sport. Moldovan va începe lucrul la noua sa echipă după partida pe care Rapid o va disputa cu Unirea Tărlungeni, in etapa a 3-a.

Moldovan a mai antrenat pe FC Vaslui, FC Braşov şi Sportul Studenţesc. Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.