UEFA a anunţat programul jocurilor din calificările Cupei Mondiale

UEFA a anunţat programul jocurilor din calificările Cupei Mondiale

Naţionala de fotbal a României va debuta în grupa E a calificărilor pentru Cupa Mondială din 2018 pe teren propriu, contra Muntenegrului, la 4 septembrie 2016, şi va încheia preliminariile în deplasare, cu Danemarca, în 8 octombrie 2017, informează frf.ro.

La tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale din Rusia, România a fost repartizată în grupa E, alături de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan.

UEFA a anunţat programul jocurilor din calificările CM:

4 septembrie 2016: Danemarca - Armenia, Kazahstan - Polonia (ora 19:00), România - Muntenegru (ora 21:45)

8 octombrie 2016: Armenia - România, Muntenegru - Kazahstan (ora 19:00), Polonia - Danemarca (ora 21:45)

11 octombrie 2016: Kazahstan - România (ora 19:00), Danemarca - Muntenegru, Polonia - Armenia (ora 21:45)

11 noiembrie 2016: Armenia - Muntenegru (ora 19:00), Danemarca - Kazahstan, România - Polonia (ora 21:45)

26 martie 2017: Armenia - Kazahstan (ora 19:00), Muntenegru - Polonia, România - Danemarca (ora 21:45) sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Orașul fantomă unde nu a mai pus piciorul nimeni timp de peste 50 de ani - FOTO

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.