Trei puncte prețioase obținute de FCM Dorohoi în deplasarea de la ACS Berceni

Trei puncte prețioase obținute de FCM Dorohoi în deplasarea de la ACS Berceni

Meci extraordinar făcut de elevii lui Vespazian Colban, în deplasarea de la Berceni. FCM Dorohoi a reușit să domine și să învingă echipa ACS Berceni în cea de-a XIX-a etapă a campionatului 2014-2015 din Liga a II-a, Seria I. Meciul s-a disputat sâmbătă, 14 martie 2015, de la ora 11:00, pe stadionul Comunal din Berceni - Ilfov.

FCM Dorohoi a început meciul foarte bine și a pus presiune pe echipa din Berceni încă de la începutul partidei. Dorohoienii au preluat conducerea și pe tabela de marcaj în minutul 19, când Eduard Sandu a șutat extraordinar și a înscris un super gol. Din acest moment s-au „trezit” și gazdele care au început să domine la posesie și să forțeze golul egalării. Deși ACS Berceni a forțat și a condus la ocazii de poartă, FCM Dorohoi a reușit să se apere extraordinar și să reziste până la finalul reprizei secunde. La pauză tabela indica scorul de 0-1.

Repriza secundă a început destul de echilibrat, dar tot dorohoienii au fost cei care s-au evidențiat, reușind în minutul 60 să mărească avantajul din penalti executat de același Eduard Sandu. După numai șapte minute, în minutul 67, ACS Berceni a reușit să reducă din diferența de pe tabelă marcând prin Văduva. FCM Dorohoi a dat lovitura de grație în minutul 84, când Eduard Sandu a înscris al treilea gol al dorohoienilor transformând o nouă lovitură de pedeapsă. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-3.

Vezi rezultatele etapei:

ACS Berceni – FCM Dorohoi (1-3)

Rapid CFR Suceava – SC Bacău (2-0)

CS Balotești – FC Voluntari (1-0)

CF Brăila – Farul Constanța (4-0)

Unirea Slobozia – Academica Pitești (0-3)

Săgeata Năvodari – Gloria Buzău (0-3) (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mihaela Rădulescu a pipăit un concurent la „Românii au Talent”

Stirea Urmatoare

Sancțiune de 2.000 de lei și material lemnos confiscat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.