Tragedie în sportul românesc! A murit în sala de forţă, medicii nu l-au mai putut salva pe campionul nostru

Tragedie în sportul românesc! A murit în sala de forţă, medicii nu l-au mai putut salva pe campionul nostru

Octavian Remus Mihăiţă, multiplu campion balcanic la culturism, a murit după ce i s-a făcut rău în timp ce se antrena, într-o sală de fitness din Braşov, el intrând în stop cardio-respirator şi nemaiputând fi resuscitat.

Campionul balcanic la culturism Octavian Remus Mihăiţă a murit într-o sală de fitness din Braşov. Sportivul, în vârstă de 38 de ani, se afla, sâmbătă, într-o sală de fitness de pe strada Alexandru Vlahuţă din Braşov, iar la un moment dat i s-a făcut rău, în timp ce se antrena, intrând în stop cardio-respirator.

Un echipaj SMURD a sosit la locul incidentului, iar sportivul a fost resuscitat timp de câteva zeci de minute, însă nu a răspuns manevrelor, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

Federaţia Română de Culturism şi Fitness a anunţat pe pagina de internet decesul sportivului.

„Cu durere în suflet am aflat de trecerea în nefiinţă a multiplului campion balcanic, multiplu campion naţional şi câştigător al Cupei României Mihăiţă Octavian - Remus. În numele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness vreau să aduc un ultim omagiu familiei îndoliate. Sincere condoleanţe!", a afirmat Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, într-un mesaj postat pe site-ul federaţiei. Sursa: romaniatv.net

Stirea anterioara

Atenție șoferi: DJDP Botoşani informează populaţia că se efectuează lucrări pe unele drumuri județene

Stirea Urmatoare

Botoșănenii invitați la vernisajul expoziției de grafică Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.