Steaua și Dinamo remizează în derbiul României

Steaua și Dinamo remizează în derbiul României

Steaua si Dinamo au terminat la egalitate, scor 0-0, in derbiul Romaniei, disputat in etapa a 5-a din Liga 1, pe National Arena, in fata a aproape 30 de mii de spectatori.

Formatia lui Mircea Rednic a inceput mai bine confruntarea de pe National Arena, cu doua suturi de la distanta trimise de Filip si Lazar, insa Steaua a reusit sa echilibreze rapid balanta.

Prima mare sansa de gol la poarta lui Cerniauskas a venit in minutul 19, cand Alcenat a centrat perfect, dar Chipciu a reluat modest dintr-o pozitie ideala.

Steaua a continuat sa domine jocul, avand in Hamroun un jucator excelent de creatie, insa Adi Popa si Alexandru Chipciu au fost neinspirati, in timp ce Tade s-a intalnit rareori cu balonul in prima parte.

Gigi Becali s-a dezlantuit dupa meciul cu Dinamo - a pus la zid trei stelisti

In actul secund, Dinamo a inceput din nou mai bine, dar dupa 20 de minute Steaua a pus stapanire pe joc.

Chipciu a avut o noua sansa mare de joc, in minutul 64, cand a scapat singur cu portarul si nu a reusit sa traga, iar din acel moment a fost luat in colimator de fanii Stelei.

Acelasi Chipciu a mai ratat o sansa importanta in minutul 77, cu un sut de la 22 de metri in tranversala, pentru ca peste cateva minute Radoi sa-l scoata de pe teren.

S-a terminat astfel 0-0, iar Steaua ramane fara victorie in acest sezon de Liga 1.

Dupa cinci etape, Steaua si Dinamo au 9 puncte si ocupa locurile 2 si 3 in Liga 1.

Etapa urmatoare, Steaua se va deplasa la Astra, in timp ce Dinamo primeste vizita lui FC Voluntari.

Stirea anterioara

Cel mai bun remediu pentru durerile de cap

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.