Steaua a obținut o victorie chinuită la Botoșani

Steaua a obținut o victorie chinuită la Botoșani

Steaua a obtinut o victorie chinuita pe terenul celor de la FC Botosani, in etapa a patra a Ligii 1. Campioana s-a impus cu scorul de 1-0, Iancu marcand in debutul partidei.

Intalnirea la care antrenorul Mirel Radoi a folosit o echipa de rezerve si i-a dat, in premiera, banderola de capitan lui Cojocaru a inceput practic de la scorul de 1-0.

La una din primele faze de joc arbitrul Alexandru Tudor a dictat lovitura libera de la aproximativ 20 de metri, iar Gabi Iancu a inscris cu un sut superb. Din acest moment Steaua s-a retras in propria jumatate de teren si tras cu dintii de avantajul minim de pe tabela.

Botosaniul a avut ocazii importante de a inscrie, insa Batin, Roman, Martinus sau Croitoru le-au irosit. Pe finalul disputei, Tade a avut sansa unui 2-0, dar a ratat incredibil din pozitie de unu la unu cu portarul advers.

Stirea anterioara

Botoșănenii au cerut penalty,Tudor n-a dat nimic! Se impunea lovitură de la 11 metri?

Stirea Urmatoare

A început modernizarea unui nou drum județean de piatră - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.