ȘOC în sportul românesc! Triplă campioană româncă a murit la doar 33 de ani!

ȘOC în sportul românesc! Triplă campioană româncă a murit la doar 33 de ani!

Doliu în handbalul din România. Una dintre cele mai cunoscute handbaliste a murit. La doar câteva zile după ce şi-a aniversat vârsta de 33 de ani, Mihaela Brânduşe (fostă Viscreanu) a trecut în nefiinţă, lăsând în urmă şi o fetiţă de doar patru anişori, anunță sportulsalajean.ro.

Valorosul inter a intrat la Silcotub Zalău, cu care a trăit o perioadă de glorie şi în care a reuşit să cucerească numai puţin de trei titluri naţionale (2001, 2004 şi 2005), evoluând şi în Liga Campionilor.

Şi după ce brandul ”Silcotub” a dispărut de pe harta handbalului românesc şi european, jucătoarea venită din Moldova a rămas pe loc şi a evoluat la HC Zalău până în anul 2010.

La doar 27 de ani, Mihaela Viscreanu s-a retras din sportul de performanţă.

S-a stabilit la Zalău şi, între timp, s-a căsătorit cu un sălăjean, Marius Brânduşe, cu care a făcut şi un copil, este vorba de Alexia, o fetiţă care are acum 4 anişori. Să spunem că părinţi spirituali au fost Gabriel şi Ana Maria Şomoi, aceasta fiind colegă cu Viscreanu la Silcotub.

Acum patru ani, Mihaela a fost diagnosticată cu boală nemiloasă și a fost supusă unei intervenții chirurgicale la o clinică din Cluj-Napoca, după care a început un tratament sever.

De joi, starea ei s-a agravat, iar sâmbătă dimineaţă, în jurul 7.30, Mihaela a trecut în nefiinţă.

„Nu îmi găsesc cuvintele. E o mare nedreptate. Prea repede s-a stins din viaţă, iar în urmă a lăsat un pui de om ce a rămas fără mamă. E foarte dureros. Mişu era un om foarte bun şi o mamă exemplară. Vreau să spun că ea a avut o viaţă sportivă tot timpul şi a avut grijă de ea. Nu îmi vine să cred”, a spus în lacrimi Ana Maria Şomoi (fostă Lazer), cea care a ajuns la Silcotub în acelaşi an ca şi Viscreanu şi care ulterior i-a devenit naşă de cununie.

Stirea anterioara

Adevăratul rol al apendicelui în organism

Stirea Urmatoare

Autocar cu români implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano! Traficul a fost blocat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.