Sintagma „Răbdare, răbdare!” aproape de final. Mihalachi: „Colban este un băiat capabil!” - VIDEO

Sintagma „Răbdare, răbdare!” aproape de final. Mihalachi: „Colban este un băiat capabil!” - VIDEO

Finanțatorul FCM Dorohoi este mulțumit de faptul că FCM Dorohoi a confirmat și a rămas în Liga a II-a, îndeplinindu-și astfel obiectivul propus la începutul campionatului.

 
„Fiecare om are o chemare, un management și un proiect al lui dar ca să faci performanță trebuie să corespunzi și trebuie să reziști unei presiuni puternice în a crea plus valoare. Colban, dintr-un om care nu a antrenat o zi iată că intră acum în cel de-al doilea an în Liga a II-a. Este un băiat capabil, un băiat bun, dar nu vreau să-l laud prea mult.”, a declarat Victor Maihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi.
 
Faptul că Vespazian Colban și împreună cu Vasile Prisacă au început să pună în mișcare fenomenul FCM Dorohoi nu face decât să îl bucure pe finanțatorul Victor Mihalachi. (Andrei B.)
 
Vezi declarația video:
 
 
Stirea anterioara

George Enescu 60 - Manifestări comemorative la Dorohoi

Stirea Urmatoare

Instituția Prefectului Botoșani: Ședință a Colegiului Prefectural - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.