Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Praga

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Praga

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului de la Praga, după ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-0, de poloneza Magdalena Frech, locul 174 WTA, în sferturile de finală ale competiției.

Românca a avut un început bun de meci, ea reușind trei break-uri în primul set, conducând cu 5-1. După turul de forță al româncei, jucătoarea poloneză a luptat pentru serviciul său în game-ul 7 și l-a câștigat, Halep reușind apoi să-și câștige serviciul, astfel de primul set s-a încheiat cu victoria Simonei, scor 6-2.

Simona Halep și-a continuat jocul excelent din primul set și a condus cu 4-0, în setul doi, în fața jucătoarei poloneze. Halep și-a adjudecat setul cu 6-0, poloneza neputând să facă față jocului excelent al româncei.

În semifinală, Simona Halep o va întâlni sâmbătă, 15 august 2020, pe câștigătoarea dintre românca Irina Begu, locul 82 WTA, și spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 84 WTA.

Stirea anterioara

Bărbat preluat de urgență de elicopterul SMURD de la Dorohoi - FOTO

Stirea Urmatoare

Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Botoşani se prelungește. Vezi între ce ore va funcționa!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.