Simbol al Rapidului, prins băut la volan, după o urmărire ca-n filme, în Bucureşti

Simbol al Rapidului, prins băut la volan, după o urmărire ca-n filme, în Bucureşti

Simbol al Rapidului urmărit ca-n filme, de poliţişti, pe străzile Capitalei. Adrian Iencsi - actulaul antrenor al F.C Voluntari, fostă glorie rapidistă, a fost prins azi-noapte la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Pentru că a refuzat să oprească la semnalui unui echipaj de poliţie, bărbatul a fost urmărit şi prins în apropierea casei în care locuieşte.

Fostul fundaş al Rapidului îşi conducea azi-noapte bolidul de lux pe bulevardul Octavian Goga din Capitală. Potrivit poliţiştilor, circula cu o viteză mai mare decât cea permisă. Din acest motiv, oamenii legii au vrut să îl legitimeze. Au avut parte, însă, de o surpriză.

„Nu a oprit la semnalul poliţiştilor rutieri, fiind necesară urmărirea şi prinderea acestuia, respectiv imobilizarea. A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,39 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat", a spus Ionuţ Vlăsceanu, Brigada Rutieră.

Iencsi nu recunoaşte nimic din spusele poliţiştilor.

„E o simplă chestie, am luat o simplă amendă şi atîta tot. Pe o trecere interzisă unde trebuia să fac aici pe trotuar", a spus Iencsi.

În urma peripeţiei de noaptea trecută, antrenorul F.C Voluntari s-a ales cu permisul suspendat pe trei luni şi cu amendă.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Tânăr rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod apoi s-a răsturnat pe carosabil

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.