Sepsi - FC Botoşani 0-2. Buş şi Bordeianu au marcat golurile unei victorii lejere

Sepsi - FC Botoşani 0-2. Buş şi Bordeianu au marcat golurile unei victorii lejere

Formaţia FC Botoşani a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 16-a a Ligii 1, meci, disputat pe o ninsoare abundentă în ultima parte.

Au marcat: Laurenţiu Buş 45+2'-penalty, Mihai Bordeianu 55'.

Din minutul 79, gazdele au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Attila Hadnagy, pentru cumul de cartonaşe galbene.

În clasament, FC Botoşani se menţine pe locul 4, cu 28 de puncte, la şapte puncte de liderul FCSB. Sepsi ocupă poziţia a 12-a, cu 11 puncte.

Stirea anterioara

CUTREMUR, luni seara, în România

Stirea Urmatoare

Ce este bine să știi când mergi să îți alegi ochelarii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.