Sebastian Mailat, extrema celor de la FC Botoșani, în negocieri cu un club din străinătate

Sebastian Mailat, extrema celor de la FC Botoșani, în negocieri cu un club din străinătate

Sebastian Mailat (25 de ani), extrema celor de la FC Botoșani, este în negocieri avansate cu Troyes, formație din Ligue 2. Mailat a încheiat cel mai bun sezon al carierei.

A marcat 16 goluri, depășit doar de Dugandzic și Compagno, și a contribuit la salvarea Botoșaniului de la retrogradare. Valeriu Iftime poate da acum și o lovitură financiară.

Din informațiile Gazetei, Troyes, club deținut de City Football Group, a făcut o ofertă de aproape un milion de euro pentru cel mai bun marcator român al sezonului recent încheiat din Liga 1.

Troyes este un club deținut de consorțiul „City Football Group”, la fel ca Manchester City, New York City, Melbourne City, Yokohama Marinos, Montevideo City Torque, Girona, Mumbai City, Palermo sau Lommel, potrivit gsp.ro.

Troyes a retrogradat din Ligue 1 în această vară. Lotul este unul cotat la 77,75 milioane de euro și conține nume importante, precum Adil Ramisau eff Reine-Adelaide. În precedentele două perioade de mercato au cheltuit aproape 25 de milioane de euro.
 

Stirea anterioara

Proiectil exploziv trasor descoperit de un șofer în trunchiul unui copac rupt pe drumul Botoșani-Săveni - FOTO

Stirea Urmatoare

Bucurie adusă de polițiști unor familii în preajma sărbătorilor pascale - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.