Sancţiune dură pentru trei echipe din Liga 1

Sancţiune dură pentru trei echipe din Liga 1

Grupările Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureş şi CFR Cluj sunt investigate de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF, deoarece au încălcat prevederile Regulamentului naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar, urmând a fi depunctate, informează frf.ro.

„Administraţia de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I anunţă că pe rolul Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF se află dosarele unor cluburi care au încălcat prevederile Regulamentului naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar – Partea a III-a. Pentru o corectă informare a membrilor afiliaţi şi a opiniei publice, Administraţia de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I anunţă cluburile care au raportat datorii restante, la termenele-limită aplicabile, 30 iunie, 30 septembrie şi 31 octombrie, către cluburi şi/sau către angajaţi. - Asociaţia Fotbal Club Astra - Asociaţia Fotbal Club ASA 2013 Târgu Mureş; - Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA", notează sursa citată.

Potrivit FRF, sancţiunile regulamentare sunt deducerea punctelor din clasamentul sezonului competiţional 2015-2016, în funcţie de situaţia prezentată de fiecare club, conform Anexei II din Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar, ediţia 2014.

Un club care încalcă fair-play-ul financiar poate fi sancţionat cu maximum şase puncte, trei pentru datoriile către alte grupări şi trei pentru cele către angajaţi.

CFR Cluj a început această ediţie de campionat cu 6 puncte penalizare, din cauza neîndeplinirii unor condiţii din regulamentul de licenţiere. Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Cum să deosebești un telefon contrafăcut de unul original

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.