Preşedintele Comitetului Olimpic European, arestat la Rio 2016 pentru bişniţă cu bilete

Preşedintele Comitetului Olimpic European, arestat la Rio 2016 pentru bişniţă cu bilete

Irlandezul Patrick Hickey, preşedintele Comitetului Olimpic European a fost arestat la Rio De Janeiro pentru că vindea ilegal bilete de intrare la competiţiile de la Jocurile Olimpice.

În vârstă de 71 de ani, Patrick Hickey este suspectat că a vândut la suprapreţ bilete la competiţiile ce se dispută la Rio de Janeiro, iar arestarea sa vine la doar câteva zile distanţă după ce un alt individ a fost reţinut pentru că încerca să vând ilegal 800 de tichete de intrare. Poliţia braziliană susţine că Patrick Hickey, care este şi preşedintele Comitetului Olimpic Irlandez a încercat să fugă de oamenii legii în momentul în care aceştia au vrut să-l reţină. Hickey a împins pe sub uşă acreditarea pentru Jocurile Olimpice şi a sărit în balconul camerei de hotel vecine, acolo unde stătea de ceva vreme fiul său. După arestare, irlandezul a acuzat probleme de sănătate şi a avut nevoie de asistenţă medicală. integral pe gandul.info

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

A început modernizarea unui nou drum județean de piatră - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.