Premii importante câștigate de botoşăneni la Campionatul Național de Poomsae

Premii importante câștigate de botoşăneni la Campionatul Național de Poomsae

Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat în week-end-ul trecut, împreună cu alte 19 cluburi afiliate la Federația Română de Taekwondo WTF la prima ediție a Cupei Hwarang și la Campionatul Național de Poomsae în localitatea Ordoheiul Secuiesc, unde au avut o prestație foarte bună.

Brilliant Taekwondo Sporting Club a reusit sa obțină la acest turneu un număr de 12 medalii având numai 9 sportivi participanți, acest fapt demonstrând nivelul valoric crescut al sportivilor legițimați la acest tânăr club.

Medaliații acestei competiții conduși de către instructorul Denis-Paul Matei sunt următorii:

Locul 1 - Matei Denis – Paul (2 medalii); Burlacu Rareș; Maxim Alexandru; Matei Diana – Nicola;

Locul 2 - Botezatu Armand; Cicu Cătălin; Senciuc Cristian; Corduneanu Andreea; Hobjilă George;Matei Diana – Nicola;

Locul 3 - Matei Diana - Nicola;

Foarteaproape de podium a fostșiAnițăMatei, care aieșitdupă o luptădeosebită de spectaculoasăînsferturi.

„Pe aceasta cale, dorim sa ii felicitam pe sportivii nostri pentru bunele prestatii in competitile din aceasta jumatate de an. Toate rezultatele deosebite acumulate de la inceputul anului 2015 si pana in prezent sunt oglinda muncii depuse la antrenamente si a devotamentului fata de acest sport. La Campionatul Național de Poomsae, au ieșit în evidență două premiere, și anume: obținerea celui de al patrulea titlu consecutiv de campion national, de către Denis-Paul Matei, dar și clasarea pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de către o pereche de frați la proba de seniori mixt-clasa A, prin Denis și Diana Matei. În cadrul acestui turneu de Taekwondo WTF, s-a desfășurat și trialul pentru formarea lotului national ceva reprezenta România la sfârșitul lunii la Campionatul European de Poomsae din Serbia, iar datorită prestațiilor deosebite, municipiul Botoșani îi va avea ca reprezentați pe Denis și Diana Matei”, Brilliant Taekwondo Sporting Club.

Stirea anterioara

SVSU Ibănești: Locul II la Concursul Profesional al Serviciilor pentru Situaţii de Urgenţă - faza judeţeană 2015 - FOTO

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.