Poli Timişoara - FC Botoşani 1-1. Lupta pentru evitarea retrogradării rămâne deschisă

Poli Timişoara - FC Botoşani 1-1. Lupta pentru evitarea retrogradării rămâne deschisă

Formaţiile ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani au remizat, luni, scor 1-1, pe stadionul Dan Păltinişanu, în etapa a opta din play-out-ul Ligii 1.

Elevii lui Leo Grozavu au dominat prima repriză, au avut posesia dar nu au putut trece de defensiva timişoreană. Prima şansă de gol a meciului aparţine botoşănenilor, în minutul 33. Bordeianu execută o lovitură liberă de la 20 de metri dar şutează puţin peste poarta apărată de Straton. Trei minute mai târziu, Unguruşan are şansa golului dar are o execuţie greşită iar Straton boxează mingea. În minutul 39, timişorenii reuşesc deschiderea scorului, la prima oportunitate de a marca. A fost un corner de pe stânga, Cânu se înalţă, marchează cu capul si stabilește si scorul la pauză.

Repriza a doua îi aparține tot botoșănenilor care incearcă să marcheze prin Burcă sau Bordeianu dar aceștia nu-l pot bate pe Straton. În minutul 75, FC Botoşani reuşeşte egalarea. Golofca a primit o pasă excelentă de la Fulop şi, după ce a păcălit ieşirea la offside a apărării timişorene, a înscris cu o execuţie simplă pe lângă Straton. În minutul 90+1, Popovici are şansa de a aduce victoria botoşănenilor cu o pasă venită de la Fulop dar ratează incredibil iar partida se încheie la egalitate, scor 1-1.

Poli Timişoara: Straton – Neagu, Cânu, Scutaru, Novak – Artean, Soljici – Mailat, Croitoru, Fucek – Popovici
Rezerve: Curileac, Bîrnoi, Bocșan, Oct. Drăghici, P. Henrique, A. Ignea, A. Șeroni
Antrenor: Ionuț Popa

FC Botoșani: Cobrea – Miron, Tincu, Burcă – Ungurușan, Bordeianu, Cârstocea, Popovici – Golofca, Elek, Herghelegiu
Rezerve: Albuț, L. Buș, L. Fulop, Juncănaru, B. Kuku, Patache, Plămadă
Antrenor: Leo Grozavu

Stirea anterioara

Ce înseamnă când ai gust amar în gură?

Stirea Urmatoare

Sancțiune de 2.000 de lei și material lemnos confiscat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.