Petre Ivanovici, FC Botoșani: „Şi anul trecut am avut o pasă proastă, însă am reuşit să trecem peste”

Petre Ivanovici, FC Botoșani: „Şi anul trecut am avut o pasă proastă, însă am reuşit să trecem peste”

Atacantul FC Botoşani, Petre Ivanovici va reveni pe teren în meciul cu Pandurii Tg. Jiu. Fotbalistul este refăcut din punct de vedere medical după accidentarea suferită în debutul acestui sezon şi spune că este pregătit să evolueze contra gorjenilor şi să pună umărul la câştigarea jocului.

„Toate meciurile din acest campionat sunt grele. Aţi văzut, multe meciuri se termină la egalitate. Noi ne dorim să obţinem cele trei puncte. Cred că asta este cel mai important. Nu contează cum jucăm. Până acum la toate meciurile de acasă am plecat cu prima şansă, inclusiv pe Steaua am dominat-o clar, dar nu am reuşit să câştigăm. Eu am început bine sezonul, am şi marcat, însă din păcate m-am accidentat. În această săptămână am revenit la antrenamente, încă nu sunt 100% pregătit, dar îmi doresc să joc şi să marchez. Atmosfera este bună la echipă, însă ne trebuie un rezultat pozitiv. Şi anul trecut am avut o pasă proastă, însă am reuşit să trecem peste. Avem timp, este abia jumatea turului şi cred că trei puncte cu Pandurii ne va ridica moralul”, a declarat Petre Ivanovici.

Stirea anterioara

G.A.L. Codrii Herței: Eveniment organizat pentru marcarea închiderii cu succes a exercițiului financiar din PNDR 2007-2013

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.