Patronul Victor Construct, pus la plată după falimentul unui Club de fotbal dorohoian. Vezi cât trebuie să achite!

Patronul Victor Construct, pus la plată după falimentul unui Club de fotbal dorohoian. Vezi cât trebuie să achite!

Patronul societății comerciale Victor Construct din Botoşani este tras la răspundere pentru falimentul unui club de fotbal. Este vorba despre Victor Mihalachi, care a controlat clubul FCM Dorohoi.

Fiscul a decis atragerea răspunderii după ce asociaţia care susținea echipa de fotbal a adunat datorii la bugetul general consolidate de peste 100.000 de lei. Omul de afaceri a contestat măsura fiscului şi acum judecătorii urmează să decidă dacă îi impută falimentul sau nu, scrie botosaninews.ro.

Insolvenţa FCM Dorohoi a fost deschisă anul trecut tot la solicitarea Fiscului. Clubul dorohoain a făcut performanţă, reuşind să evolueze în liga a II-a. Omul de afaceri nu a mai susţinut clubul din vara anului trecut, iar gruparea dorohoiană s-a desființat.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.