Nimeni nu știa asta despre Simona Halep! Informații despre cum este terorizată sportiva

Nimeni nu știa asta despre Simona Halep! Informații despre cum este terorizată sportiva

Simona Halep (nr 2 WTA) este nu doar cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României din toate timpurile, dar este şi cea mai bine clasată din punct de vedere financiar. Constănţeanca a câştigat doar din tenis, peste 10.00000 de dolari, sumă la care se adaugă şi alte câteva milioane din reclame publicitare.

Stere, tatăl Simonei Halep, este, cu adevărat, o „mână de fier” în casă. Spynews.ro a aflat dintr-o sursă apropiată Simonei Halep că tatăl jucătoarei este cel care-i dirijează fiecare dolar câştigat și fiecare pas pe care ea îl face în tenis sau în viața personală. Inclusiv alegerea antrenorului Darren Cahill s-ar fi făcut după o discuţie în familie.

Stere este cu adevărat şeful familiei Halep

„Tatăl ei a făcut eforturi pentru ea neştiute din punct de vedere financiar. De aceea, niodată Simona nu iese din cuvântul tatălui. Ce spune el este sfânt. El dirijează totul. Este şi o chestiune specfică familiilor de aromâni, unde bărbatul  are supremaţie totală. Toate calculele financiare trec pe la tatăl ei. Şi viitoarele investiţii dacă vor fi făcute, tot cu acceptul tatălui se vor face. Este un om care îi vrea binele fetei lui pentru că ştie câtă muncă a stat în spatele reuşitelor ei. Şi cât sacrificiu. Stere este un om foarte echilibrat și cumpătat în tot ceea ce face. De aceea, se gândește foarte bine la viitorul fetei lui, mai ales după ce Simona nu va mai avea treabă cu lumea tenisului”, a precizat sursa Spynews.ro.

Stirea anterioara

SPP nu va mai fi serviciu secret și nu-i va mai păzi pe șefii partidelor

Stirea Urmatoare

Pompierii dorohoieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la motorul unei autoutilitare

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.